U okviru 13. Pile festa u Žitištu nastupili su Aca Lukas i Ana Bekuta

0
151

U okviru 13. Pile festa u Žitištu u muzičkom delu programa nastupili su Aca Lukas i Ana Bekuta. Ovo su ujedno bili i najposećeniji programi tokom trajanja manifestacije.

Ovogodišnji Pile fest u Žitištu pored raznovrsnog gastronomskog i zabavnog programa mnogobrojnim posetiocima je ponudio i muzički program u kojem su uživali kako mlađi tako i stariji. Koncerti su se održavali u večernjim časovima i privukli su veliki broj posetilaca. Subota je bila rezervisana za nastup mlade pevačice Rialde kao i folk zvezde Ace Lukasa. Rialda je pre nastupa otkrila šta to očekuje publiku koja je došla da uživa u njenom nastupu.

Publika je sa nestrpljenjem čekala koncert Ace Lukasa za kojeg važi da pravi najveće žurke na Balkanu. Dočekan je gromoglasnim aplauzom a koncert je počeo svojim velikim hitom kafana na Balkanu.

Poslednje večeri manifestacije Pile fest nastupila je pevačica narodne muzike Ana Bekuta koja je svojim vanvremenskih hitovima razgalila publiku koja je sve vreme pevala zajedno sa njom. Razgovarali smo sa Anom uoči koncerta i tom prilikom je rekla da očekuje lepo druženje sa publikom a govorila je i o aktuelnostima u svojoj karijeri.

Publika je puna dva sata uživala u velikim hitovima Ane Bekute koja se na kraju koncerta zahvalila na pozivu kao i publici koja je došla u velikom broju.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here