Hadži Bogdan Todorov o rezultatima lečenja i ko može koristiti njegov pronalazak

0
5970

Pronalazač Hadži Bogdan Todorov je izjavio da se izum na kome je radio dve i po decenije mogu da koriste svi oni koji imaju najčešće vrste kancera jer se pokazao kao uspešan.

Pronalazak dipl.inž. Hadži Bogdan Todorova, kojim se leči pet vrsta najopasnijih tumora, i na kome je radio poslednje dve i po decenije, ovaj pronalazač je isprobao i na sebi. Posle  dijagnostikovanja tumora i metastaza raka na kostima, on je svojim pronalaskom  pobedio  bolest koja ga je zadesila. Šta pokazuju rezultati lečenja i ko od pacijenata može koristiti njegov pronalazak, glasilo je pitanje koje smo uputili Hadži Bogdanu Todorovu.

Hadži Bogdan Todorov je objasnio da su mu se mnogi ljudi javljali da bi mu se zahvalili na pronalasku jer im je neobična terapija pomogla. U svojoj osnovi  tretman se sastoji od lepljenja posebne kalote na mesto gde se nalazi tumor ili metastaza. Ovaj izum je pomogao kod osamdeset pet do devedeset odsto ljudi koji su ga koristili, jer, kao i svaki drugi lek, kod nekog deluje jače, kod nekog slabije.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here