Tokom nedeljne akcije u “Ogrevu” po veoma povoljnim cenama između ostalog možete kupiti podne pločice, fug masu, garažna vrata i još dosta toga.

Na stovarištima „Ogreva’’ koja se u gradu nalaze na dve lokacije: na Lazarevačkom drumu bb i u Železničkoj ulici bb, kao i u Melencima u ulici Vujice Vujanova bb možete pronaći kompletan građevinski materijal, sve za molere i molerske radove, građu i drvenu stolariju, kao i sve za demit fasadu. Ogrev je pripremio novu akciju za svoje kupce, koja će trajati od 23. do 30. avgusta. Tokom trajanja akcije po veoma povoljnim cenama možete kupiti sledeće proizvode:

Prodajni objekti kompanije „Ogrev“ nalaze se na sledećim adresama: Lazarevački drum bb i Železnička bb u Zrenjaninu a jedan objekat nalazi se i u Melencima na adresi Vujice Vujanova bb. Sve bliže informacije o asortimanu i uslovima plaćanja mogu se dobiti putem telefona 563-120 i 563-240 za stovarišta u Zrenjaninu, a broj telefona stovarišta u Melencima je 731-518. Radno vreme stovarišta u gradu je radnim danima od 8 do 19h i subotom od 8 do 14h.