U Titelu održana modna revija Dušana de Šorđana

0
379

U galeriji biblioteke u Titelu održana je modna revija Dušana de Šorđana. Gost revije bio je poznati glumac Slobodan Ćustić.

Modni kreator Dušan de Šorđan organizovao je, na poziv meštana Titela, modnu reviju u biblioteci u ovom mestu. Na reviji su se mogli videti pleteni odevni predmeti, haljine i odela za svaki dan, ali i raskošne haljine karakteristične za visoku modu. Modeli su bili pojedini meštani Titela i Zrenjanina, a među njima je bio i Dušanov veliki prijatelj glumac Slobodan Ćustić.

U narednom periodu poznati kreator radiće na projektu koji sprovode selo Jarkovac i grad Zrenjanin.

Glumac Slobodan ćustić, koji je bio maneken i gost revije Šorđana poznaje nešto više od 10 godina, smatra ga dobrim prijateljem i izuzetno ceni njegov rad. Rekao nam je kako su se upoznali i kako je došlo do prijateljstva koje traje već više od jedne decenije.

Nakon same modne revije prisutni su imali priliku da se u razgovoru upoznaju sa Dušanom de Šorđanom, sa njegovim dosadašnjim radom i daljim planovima, kao i da čuju od Slobodana Ćustića kako su se on i Šorđan upoznali, kakvo je njihovo prijateljstvo i kakvu saradnju imaju.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here