Vučević i Mirović obišli novootvoreni objekat centralne kuhinje Predškolske ustanove

0
153

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević zajedno sa predsednikom Pokrajinske vlade Igorom Mirovićem obišao novootvoreni objekat centralne kuhinje Predškolske ustanove „Radosno detinjstvo“.

U pitanju je objekat koji je po veličini i nameni jedan od najvećih objekata u ovom delu Evrope, sa preko tri hiljade m2. Gradonačelnik je tom prilikom izrazio zadovolјstvo što novosadska predškolska ustanova ima novi objekat sa najmodernijom centralnom kuhinjom, vešerajem i propratnim logističkim sadržajem koji će njeno funkcionisanje učiniti efikasnijim.

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović je istakao da taj projekat predstavlјa primer postavlјanja standarda koje Vlada želi da prenese i na druge oblasti, u saradnji sa lokalnim samoupravama.

Prema rečima direktorice „Radosnog detinjstva“ Marijane Popov u novom objektu centralne kuhinje pripremaće se još kvalitetniji i raznovrsniji jelovnici, a posebnim linijama biće  omogućeno da se zadovolјe potrebe dece sa alergijama ili one dece čija religija zahteva drugačiji režim ishrane.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here