Najavljena trka za srećnije detinjstvo

0
144

U Multimedijalnoj sali Gradske kuće na konferenciji za novinare predstavljen je ovogodišnji program humanitarne manifestacije Crvenog krsta “Trka za srećnije detinjstvo”.

Pored već tradicionalne trke, koja će biti održana u subotu 28.septembra u ‚‚Aviv Parku‚‚ novinarima je predstavljen i sadržaj koji će pratiti tu manifestaciju. Kao i ranijih godina u planu je održavanje  Mini olimpijade Udruženja za pomoć mentalno nedovoljno razvijenim osobama, kao i obeležavanje Svetskog dana srca. Govoreći o manifestaciji koja očekuje sugrađane na prostoru ‚‚Aviv parka‚‚ pomoćnik gradonačelnika Zrenjanina Simo Salapura je rekao.

Sekretarka Gradske organizacije Crvenog krsta, Aleksandra Tanasijević je podsetila da Gradska organizacija godinama organizuje ovu manifestaciju u saradnji sa lokalnom samoupravom.

Generalna sekretarka Sportskog saveza Grada Zrenjanina Vukosava Đapić Atanacković je naglasila da se Sportski savez još pre nekoliko godina uključio u ovu humanitarnu akciju.

Jovan Lekić je iz Gradskog  Saveza za školski sport je izrazio zadovoljstvo što savez učestvu je u organizaciji manifestacije i pozvao je nastavnike,roditelje i školski decu da u što većem broju dođu u subotu na ovu humanitarnu akciju.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here