Dragana Rakić: Rukovodstvo demokrata ima podršku svojih članova

0
337

Potpredsednica Demokratske stranke Dragana Rakić je izjavila da rukovodstvo demokrata ima podršku svojih članova, a zajednički cilj stranke ostaje promena aktuelne vlasti koja ne donosi ništa dobro građanima.

Nedavno je Zoran Lutovac  izjavio da “niko sa strane, pa ni uvažene kolege iz Saveza za Srbiju” ne mogu voditi kadrovsku politiku u DS.  Članovi Demokratske stranke su pozvani da u javnosti zastupaju “samo stavove definisane kroz odluke stranačkih organa’’. Otkuda u ovom trenutku toliko želje za ’’kadrovanjem’’ unutar Demokratske stranke i zbog čega, glasilo je pitanje koje smo uputili potpredsednici Demokratske stranke Dragani Rakić.

Demokratska stranka  je nedavno saopštila da sve neistine i poluistine u pojedinim medijima koje se odnose na dešavanja na sednici Glavnog odbora u delu sednice koji je bio zatvoren za javnost, plasiraju oni koji već izvesno vreme opstruišu rad Demokratske stranke. Ovakvim postupcima i doturanjem lažnih informacija režimskim tabloidima, nanosi se šteta organizaciji demokrata.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here