Vladimir Gajić o aferi Krušik

0
243

Advokat Vladimir Gajić je izjavio da ostaje nejasno zašto je Tužilaštvo za organizovani kriminal zatražilo da BIA i VBA prikupljaju obaveštenja o uzbunjivaču iz Krušika jer se takvim poslovima bavi policija.

Bezbednosno informativnoj agenciji i Vojnobezbednosnoj agenciji Tužilaštvo za organizovani kriminal uputilo je sredinom novembra zahtev za prikupljanje potrebnih obaveštenja “povodom javno iznetih tvrdnji o privilegovanju određenog broja pravnih lica u privatnom vlasništvu u vezi sa kupovinom i prodajom naoružanja i vojne opreme fabrike ‘Krušik'”. Advokata Vladimira Gajića smo pitali da li će po njegovom mišljenju na ovaj zahtev biti odgovoreno.

Vladimir Gajić, koji je ujedno i advokat Aleksandru Obradoviću, uzbunjivaču iz Krušika je rekao da je Obradoviću pritvor određen bez ijednog dokaza u predmetu. Ni njemu , a ni Obradoviću ,kako je izjavio,  nisu predočeni dokazi na osnovu kojih se vodi istraga, objašnjavajući da je uzbunjivaču prvo bio određen kućni pritvor, da je zatim proveo dvadeset dana u Centralnom zatvoru, nakon čega je ponovo vraćen u kućni pritvor.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here