Robna kuća Tišma – Širok asortiman kupatilske galanterije

0
176

Robna kuća „Tišma“ iz svog širokog asortimana, kada je u pitanju kupatilska galanterija, izdvaja slavinu sa grejačem kao i žičane police za kupatilo po veoma povoljnim cenama.

Robna kuća „Tišma, koja se nalazi u Beogradskoj ulici bb, bavi se veleprodajom i maloprodajom elektromaterijala i opreme, vodovodnog i kanalizacionog materijala, kompletne opreme za grejanje, rasvete, kupatilske opreme, kućne tehnike, mašina, alata za hobiste i profesionalce, HTZ opreme, šrafovske robe i drugog. Kada je u pitanju kupatilska galanterija u „Tišmi“ ćete pronaći razne vrste slavina i baterija za tuš renomiranih svetskih proizvođača.

Iz ove ponude „Tišma“ izdvaja slavinu sa grejačem. U pitanju je slavina koju odlikuje jednostavna i sigurna upotreba i moderan dizajn, a na prvom mestu topla voda iz česme bilo gde i bilo kad. Ova slavina se samo uključi u struju i toplu vodu imate za tili čas pa je pogodna za vikendice, garaže, radionice, odnosno svuda gde niste u mogućnosti da postavite bojler, a i brže zagreva vodu nego standardni bojleri. Kada je u pitanju kupatilska galanterija u „Tišmi“ ćete pronaći i držače peškira i sapuna i posude za tečni sapun, kao i više modela i dimenzija nerđajućih žičanih polica za kupatilo i to po veoma povoljnim cenama.

Svu kupljenu robu možete platiti gotovinom ili odloženo na 5 mesečnih rata putem administrativne zabrane ili čekovima građana bez kamate. Celokupan asortiman možete pogledati u „Tišmi“ u Beogradskoj ulici bb radnim danima od 8 do 17 časova i subotom od 8 do 15 časova, a sve informacije možete dobiti putem telefona 023/525-233 i 023/522-443

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here