Elektronska pijaca počela sa radom

0
231

Elektronska pijaca Srbije počela je sa radom prošle nedelje. Ovaj projekat odobren je od strane Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede. Građani uz jednostavnu registraciju mogu da naruče iz svojih domova sve što bi inače birali na omiljenoj pijaci, a u kratkom roku te namirnice stižu na kućne adrese.

Elektronska pijaca Srbije počela je sa radom, a ceo projekat je odobren od strane Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede. Građani koji žele da koriste usluge Elektronske pijace, mogu to uraditi sasvim jednostavno, iz svojih domova, a putem jednostavne registracije na portalu ePijaca Srbije.

Roba koju bi potrošači inače birali na svojim omiljenim pijacama, sada mogu da naruče za svega nekoliko minuta preko mobilnog telefona ili ličnog računara.

Takođe, naručivanjem se može izabrati da li će namirnice stići direktno od proizvođača ili preko kurirske službe.

Najraznovrsnije i najzdravije namirnice sa pijaca, kao što su sirevi, mleko, jaja, voće, povrće, med, će uz pomoć sledećih instrukcija stići na kućne adrese.

Prvi korak je pretraga na vašim računarima ili telefonima, gde se piše Epijaca Srbije i dobija se opcija Klikom do domaćina. Kada se to označi,  otvara se mapa cele Republike Srbije gde je označen svaki okrug pa se u zavisnosti od mesta stanovanja, izabere okrug, na primer Banat. Sledeći korak pretrage na ovom internet sajtu je da naznačite koju vrstu namirnica želite da kupite. Kada popunite okrug i vrstu namirnica, pojaviće se svi proizvođači namirnica koji su registrovani u sistemu i koji vrše prodaju i dostavu u vašoj blizini. Još jednim klikom na izabranog proizvođača namirnica, dobija se informacija o kontaktu i adresi. Trenutni broj proizvođača koji nude svoje namirnice na Epijaca portalu je preko 800, a ponuda je redovna i sjajna.

U vremenu vanrednog stanja, Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede misli na svoje građane i na sve one kojima je zdrava ishrana i organska proizvodnja namirnica na prvom mestu, a sada uz nekoliko minuta svako može iz svog udobnog nameštaja da naruči najzdravije domaće proizvode.

Za sve dodatne informacije građani mogu posetiti portal Epijaca Srbije ili pozvati brojeve telefona za pomoć pri registrovanju i funkcijama portala:

063 380 173; 060 500 7100; 064 818 8826; 060 011 5711 i 064 818 8777.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here