Od 10. jula do 17. jula na stovarištima ,,Ogrev’’ na akciji su Kvadro italijanske pločice – nove u ponudi, sigurnosna vrata, super bukov briket i još mnogo toga što je potrebno za vaš životni i poslovni prostor.

Na stovarištima “Ogrev” pronaći ćete kompletan građevinski materijal, elektromaterijal, kupatilsku opremu i kupatilski nameštaj, keramičke pločice i sanitarije, boje i lakove, hidro i termo izolaciju, profesionalne i hobi alate, kao i kompletan ogrevni materijal.

Tokom nove nedeljne akcije, koja traje od 10. jula do 17. jula po veoma povoljnim cenama možete kupiti Kvadro italijanske pločice – nove u ponudi, super bukov briket, set tri u jedan D-vise i još mnogo toga što je potrebno za opremanje vašeg doma ili poslovnog prostora. Kada je u pitanju plaćanje svu robu kupljenu u „Ogrevu“ možete platiti gotovinski, čekovima na 9 rata, administrativnom zabranom ili putem penzionog čeka, a omogućena je i sindikalna prodaja na rate.

Radno vreme stovarišta u gradu je radnim danima od 8 do 19 časova i subotom od 8 do 14 časova.  Radno vreme stovarišta u Melencima je od 8 do 15:30 radnim danima i subotom 8 do 13:30 časova.