U knjižari Novosti pronaći ćete sve što je potrebno za novu školsku godinu. Celokupan školski pribor, kao i školske rančeve i torbe u knjižari Novosti možete kupiti po najpovoljnijim cenama u gradu.

U knjižari „Novosti“ možete kupiti kompletan kancelarijski materijal, školski pribor, igračke, bazene, tricikle, biciklove, muške i ženske torbe, kofere, dvoslojne, troslojne i plastificirane tapete, kao i samolepljive folije i još mnogo toga. Leto se polako bliži kraju što je znak da se bliži nova školska godina za koju se po najpovoljnijim cenama u gradu možete opremiti u knjižari „Novosti“ u kojoj na raspolaganju imate širok izbor školskih torbi i rančeva za predškolce, osnovce i srednjoškolce.

Pored školskih torbi i rančeva, u knjižari „Novosti“ pronaćićete i širok izbor školskog pribora po najpovoljnijim cenama u gradu: drvene boje, flomastere, tempere, vodene boje, atlase, rečnike i sve ostalo što je neophodno za školske dane. Godinama unazad, cena sveske A5 formata u knjižari „Novosti“ se ne menja pa i ove godine iznosi 9,90 dinara.

Pored širokog asortimana robe i najpovoljnijih cena knjižara „Novosti“ svojim kupcima nudi i najbolje uslove plaćanja: popust za gotovinu, plaćanje putem administrativne zabrane ili čekovima građana na više mesečnih rata ili plaćanje karticama i gotovinom. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, bez obzira na to kom sindikatu pripadaju, u knjižari „Novosti“ mogu iskoristiti svoju karticu pogodnosti.

Radno vreme knjižare „Novosti“ je radnim danima od 8 do 20 časova i subotom od 8 do 18, a kupci sve potrebne informacije mogu dobiti i putem dobro poznatih telefona 521-644 i 533 438.