Umesto dana piva simbolični fijakeri

0
117

Danas, na dan kada je trebalo da počnu 35. po redu „Dani piva“, sa Trga slobode u tradicionalno su krenuli fijakeri koji su obišli sve gradske mesne zajednice i sa kojih je prolaznicima deljeno Zrenjaninsko pivo.

35. Dani piva su, kao i sve druge velike manifestacije, zbog trenutne epidemiološke situacije u našoj zemlji, odloženi. Međutim jedan tradicionalni deo ove manifestacije nije izostao ni ove godine. Fijakeri sa pivom krenuli su sa Trga slobode ulicama grada, a uz pesmu prolaznicima je deljeno Zrenjaninsko pivo. Pored toga, na gradskoj kući postavljen je video bim na kom se prikazuju snimci zabeleženi tokom prethodnih Dana piva u našem gradu.

Kako je istakao direktor Turističke organizacije Zrenjanina tokom pripreme Dana piva osmišljen je kompletan program za leto u gradu i u planu je bilo da se tokom leta u centru Zrenjanina organizuju brojni koncerti. I ove planove pandemija korona virusa je osujetila, ali ukoliko dođe do popuštanja mera iz Turističke organizacije najavljuju da će koncerti biti održani tokom septembra i oktobra.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here