Banat trans – Novi red vožnje od 1. septembra

0
811

Đacima će zbog skraćenih časova na početku ove školske godine kada je u pitanju prevoznik Banat trans na raspolaganju biti novi polazak u 11:30 ka skoro svim naseljenim mestima, a u gradu od 1. septembra saobraćaju i autobusi na linijama 1, 3 i 4.

Pandemija koronavirusa jedno vreme potpuno je ukinula sve prigradske i gradske autobuske linije, posle nekog vremena one su uspostavljene, ali u redukovanom režimu. Nova školska godina donosi i novi red vožnje, a Banat trans prilagodio je svoj red vožnje novim načinima održavanja nastave pa će tako školarci imati na raspolaganju novi polazak iz grada ka gotovo svim naseljenim mestima u 11:30.

Gradske autobuske linije 6, 10, 10a i 12 koje su saobraćale i u prethodnom periodu nastavljaju da rade po tom režimu, a od 1. septembra saobraćaju i linije 1, 3 i 4.

Direktor Banat transa podsetio je građane da kao putnici u autobusu moraju nositi zaštitne maske, a istakao je da je to značajno kako zbog zaštite njihovog zdravlja tako i zbog zaštite zdravlja ostalih putnika i vozača autobusa.

Kada su u pitanju autobusi koji saobraćaju na relaciji Zrenjanin-Novi Sad i Zrenjanin-Beograd oni na ovoj liniji saobraćaju po ustaljenom redu vožnje koji je važio i tokom leta pa tako svakog radnog dana iz našeg grada za Novi Sad i Beograd imamo pet polazaka, a za vikend četiri.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here