Stovarišta Ogrev – Nedeljna akcija od 4. do 11. septembra

0
76

Od 4. do 11. septembra na stovarištima Ogrev po akcijskim cenama možete kupiti blok za zidanje 25L, umivaonik Avento, Zvezdakril fasadnu boju i ugalj. Tokom nedeljne akcije proizvodi kompanije Mapei biće na specijalnom popustu od 10.

Stovarišta Ogrev u svom asortimanu imaju kompletan građevinski materijal, elektromaterijal, kupatilsku opremu i kupatilski nameštaj, keramičke pločice i sanitarije, boje i lakove, hidro i termo izolaciju, profesionalne i hobi alate, kao i kompletan ogrevni materijal. Na akciji, koja će trajati od 4. do 11. septembra, po akcijskim cenama u Ogrevu možete kupiti blok za zidanje 25L, umivaonik Avento, Zvezdakril fasadnu boju i ugalj. Tokom nedeljne akcije proizvodi kompanije Mapei biće na specijalnom popustu od 10%.

Stovarišta Ogrev u gradu se nalaze na dve lokacije: u Železničkoj ulici bb i na Lazarevačkom drumu bb, a u naseljenom mestu melenci u ulici Vujice Vujanova bb. Kupci sve informacije mogu dobiti putem telefona 563-120 i 563-240 za stovarišta u Zrenjaninu, a za stovarište u Melencima putem telefona 731-518.

Robu kupljenu u “Ogrevu” možete platiti gotovinski, čekovima na 9 rata, administrativnom zabranom ili putem penzionog čeka, a omogućena je i sindikalna prodaja na rate.

Radno vreme stovarišta u gradu je radnim danima od 8 do 19 časova i subotom od 8 do 14 časova.  Radno vreme stovarišta u Melencima je od 8 do 15:30 radnim danima i od 8 do 13:30 subotom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here