Vučić u dvodnevnoj poseti Sjedinjenim Američkim Državama

0
105

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boravi u dvodnevnoj poseti Sjedinjenim Američkim Državama, gde se sastao sa specijalnim izaslanikom predsednika SAD Donalda Trampa Ričardom Grenelom i predstavnicima Prištine.

Predsednik Vučić je posle sastanka sa predstavnicima Prištine u Beloj kući rekao da će se razgovori nastaviti, ali da se ne zna da li će dogovor biti postignut.

Vučić je rekao da je delegacija Srbije došla na pregovore u veri da će postići dogovor i da se nada da je to moguće jer dogovor podrazumeva i mnogo dobrih stvari koje se tiču naše ekonomije.

Predsednik Vučić je rekao da je razgovarano i o infrastrukturnim projektima, povezivanju Beograda i Prištine, i onome što je dobro za Srbe na Kosovu i Metohiji.

Predsednik Vučić je izjavio da je zadovoljan pripremljenošću naše delegacije i da je zahvalan domaćinima što su želeli da čuju primedbe, uprkos tome što sastanci nisu laki i jednostavni Vučić je poručio gradjanima Srbije da neće potpisati nikakav dokument kojim se priznaje nezavisnost Kosova.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here