Vitomir Martić o Nadrealnoj televiziji

0
426

Nadrealna televizija je bila antiglobalistički humoristički projekat, rekao je književnik Vitomir Martić.

Top lista nadrealista bila je i ostala legendarni pečat jedne generacije koja je Sarajevo učinila regionalnom kulturnom metropolom. Nadrealna televizija je samo nastavak tog projekta. Upitali smo Vitomira Martića, jednog od učesnika u snimanju emisija Nadrealne televizije, kako se osećao na toj sceni i kako je publika prihvatila taj poduhvat.

 

Dr Nele Karajlić je nedavno bio još jednom sa publikom Srbije u humorističkom projektu „Nadrealna televizija“ koja nas je zabavila inteligentnim humorom. Uz Neleta, za smeh i dobru zabavu pobrinula se sjajna glumačka ekipa: Nikola Kojo, Zoran Cvijanović, Vesna Trivalić, Miloš Samolov, Goran Sultanović i mnogi drugi.

Nadrealna televizija smeštena u 21. vek je moderna, politički korektna i proevropska televizija, koja pokušava da pravovremeno i pravovaljano izveštava o događajima. Međutim, događaji koji se odvijaju izvan studija, kao i sama televizija koja okuplja najrazličitije zaposlene, poligon su za neverovatne radnje i najsuludije događaje. Mešaju se fikcija i stvarnost, san i java, pa su nastali skečevi o Marku Kraljeviću, škola za realan život na Dorćolu, dodela nagrade za najboljeg nezaposlenog, štrajk mrtvih i tako dalje.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here