Tišma – BEHA radijatori

0
201

Doo “Tišma” nudi širok izbor kompletne opreme za grejanje, a iz ponude izdvaja BEHA norveške radijatore, koji pružaju dobro grejanje i odličnu uštedu energije.

Doo “Tišma” u svom asortimanu ima elektromaterijal, vodovodni i kanaliacioni materijal, kompletnu opremu za grejanje, rasvetu, kupatilsku opremu i sanitarije, mašine, alate za hobiste i profesionalce, htz opremu, šrafovsku robu i drugo.

Iz širokog asortimana doo “Tišma” u susret grejnoj sezoni izdvaja opremu za grejanje: peći i kotlove na čvrsto gorivo ili gas, kao i kalorifere, grejalice, kupatilske grejalice i sušače peškira, radijatore, klima uređaje i kompletnu opremu za grejanje: fitinge, bakarne cevi, dimovodne cevi, štucne i štediše, plinske cevi i creva, ventile, reducire i sve drugo što vam je neophodno za grejne instalacije, kao i opremu za održavanje i repariranje starih peći i kocke za potpalu, šamotni set, čistač čađi za peći na ugalj, drva i naftu i drugo.

Iz bogatog asortimana opreme za grejanje doo “Tišma” ovog puta izdvaja norveške BEHA radijatore. U pitanju su originalni radijatori, proizvedeni u Norveškoj, čiji je ekskluzivni distributer Bravus, lider na svom tržištu, koji za njihovu ispravnost daje 5 godina garancije. Prednosti BEHA radijatora su ogromna ušteda električne energije, mogućnost montiranja na zid ili na postolje, kao i to što ne prave buku i mogu da se koriste i za grejanje u kupatilima ili drugim vlažnim prostorijama s obzirom da su obezbeđeni zaštitom od prskanja vodom. BEHA radijatori poseduju i centralni bežični sistm regulacije koji omogućava centralno upravljanje svim BEHA radijatorima sa jednog mesta. Sastoji se od centralne upravljačke jedinice i radio modula, koji se ugrađuju na radijatore, a upravljanje je jednostavno – preko interneta i aplikacije za mobilni telefon.

Robna kuća Tišma nalazi se u Beogradskoj ulici bb. Radno vreme je radnim danima od 8 do 17h i subotom od 8 do 15h. U Tišmi svu kupljenu robu možete platiti gotovinom, ili odloženim plaćanjem na 5 mesečnih rata putem administrativne zabrane, kao i čekovima građana bez kamate. Za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona 023/525-233 i 023/522-443.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here