Boks klub Banat – Jedna zlatna i dve srebrne medalje u Smederevu

0
328

Proteklog vikenda takmičari boks kluba Banat osvojili su dve srebrne i jednu zlatnu medalju na memorijalnom turniru Smederevska jesen. U narednom periodu očekuju ih mečevi finala Prvenstva Vojvodine i kolo lige.

Bokseri Banata u prethodnom periodu učestvovali su na brojnim takmičenjima od kojih su najznačajnija prvenstvo Vojvodine i prvenstvo države. Proteklog vikenda oni su se nadmetali na tradicionalnom memorijalnom boks turniru koji nosi naziv Smederevska jesen i koji je okupio najbolje takmičare iz naše države, a nadmetale su se i mlađe generacije i seniori. Boks klub Banat nastupio je na ovom takmičenju sa 4 boksera, koji su osvojili dve srebrne i jednu zlatnu medalju.

Boksere Banata sada očekuje kolo lige u okviru kog će biti odboksovani i mečevi finala Prvenstva Vojvodine, na kom su se članovi Banata već okitili sa dva zlata i dva srebra. Na ovom takmičenju nastupićeDario Tomić i Đorđe Nikolić.

U boks klubu Banat došlo je do značajne reorganizacije kada je u pitanju rukovodstvo kluba što je, prema rečima trenera Milivoja Šojića. dovelo do bolje organizacije i samim tim do boljih rezultata na takmičenjima. Zainteresovani klubu mogu da se priključe ponedeljkom sredom i petkom od 19h i utorkom i četvrtkom od 19:30 u bokserskoj sali u hali sportova Medison.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here