Dragan Đilas – Bojkot je bio ispravna odluka

0
114

Očekujem da se u narednim mesecima usredsredimo na to da postignemo neke standarde demokratske, da dobijemo jedne prave i slobodne izbore, i da na tim izborima građani zaista mogu da kažu šta zaista misle, rekao je predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas.

Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas istakao je da plan o promeni vlasti u Srbiji sadrži tri tačke. Prva tačka jeste bojkot nelegalnih i neregularnih izbora. Bojkot nije cilj, već sredstvo za postizanje fer i demokratskih predizbornih uslova. Upitali smo Dragana Đilasa da li je odluka o bojkotu bila ispravna. Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas rekao je da je siguran da će u narednih godinu i po dana doći do promene vlasti u Srbiji na svim nivoima.

Đilas je rekao da svoj optimizimam bazira pre svega na tome da je narod pobedio strah i da više ne želi da živi u državi u kojoj su najviši funkcioneri povezani s organizovanim kriminalom i korupcijom. On procenjuje da će do kraja sledeće godine biti raspisani izbori na svim nivoima, „jer je trenutno stanje, u kome jedan čovek i jedna partija imaju neograničenu vlast – neodrživo i vodi Srbiju u sunovrat“.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here