Miroslav Parović – Policija zataškava krivična dela

0
145

Policija i tužilaštvo prečesto neblagovremeno reaguju na teška krivična dela, pa se otvara sumnja da mnogi izvršioci krivičnih dela imaju veze koje im omogućavaju da izbegnu ruku pravde, rekao je Miroslav Parović, bivši predsednik Narodnog slobodarskog pokreta.

Miroslav Parović, bivši predsednik Narodnog slobodarskog pokreta, trebalo je da bude saslušan u policiji zbog objavljivanja snimka iz kladionice na kojem se vidi brutalno prebijanje mladića i nanošenje teških telesnih povreda. Upitali smo Miroslava Parovića da li se ovaj slučaj koristi kao instrument za političke obračune i da li će ishod ovog slučaja uticati na kadrovske promene u policiji.

Uznemirujući video snimak brutalnog prebijanja mladića koji nepomično leži na zemlji ispred jednog lokala u Novom Sadu, šokirao je sve koji su uopšte mogli da ga pogledaju.

Naime, na snimku koji kruži društvenim mrežama, vidi se kako krupniji muškarac krvnički tuče mladića koji je bez svesti. Vidi se da ga neprestano udara pesnicama u glavu, ali i da neko pritrčava da odvoji nasilnika od žrtve. Međutim, bezuspešno. Nakon toga, napadač okreće isprebijanog muškarca na leđa i počinje da mu doslovno – lomi ruke.

Miroslav Parović je rekao da policija zataškava mnoge ovakve slučajeve u kojima su vinovnici huligani, a da tužilaštvo ne reaguje blagovremeno i efikasno, čime se kriminalci na neki način nagrađuju. Huligan koji je onesvešćenog mladića u Novom Sadu tukao i lomio mu ruke, uspeo je da pobegne iz zemlje, i da izbegne potencijalnu veliku kaznu za teško krivično delo.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here