Našoj sugrađanki Tari Stojančev neophodna je naša pomoć

0
789

Dvogodišnjoj Tari Stojančev, neophodna je pomoć kako bi prikupila dovoljno sredstava za nastavak lečenja. Dovoljno je poslati poruku sa sadržinom 876 na 3030 ili učestvovati u nekoj od humanitarnih akcija Za Tarine prve reči koje će biti održane u našem gradu u narednom periodu

Tara Stojančev je rođena u 29. gestacijskoj nedelji trudnoće što je dovelo do niza zdravstvenih problema. Celokupne okolnosti prevremenog rođenja su za posledicu imale teško oštećenje sluha koje je potvrđeno u oktobru 2019. godine. 8. septembra ove godine Tara je operisana u Kliničkom centru Vojvodine i tom prilikom ugrađen joj je kohelarni implant. Vidljiv je određeni napredak, ali i dalje joj predstoje brojni tretmani jer je oštećenje čula sluha dovelo do kašnjenja u njenom psihomotornom razvoju.

Tari je neophodna redovna realizacija logopedskih i defektoloških tretmana na nedeljnom nivou, redovno praćenje od strane tima stručnjaka i specijalne rehabilitacije što iziskuje značajna novčana sredstva koja mlada porodica Stojančev ne može sama da obezbedi.

Na instagram profilu za Tarine prve reči nalaze se podaci o Tari, o do sada prikupljenoj svoti novca i načinima na koje se može uplatiti novac za njeno dalje lečenje koje će trajati naredne dve godine. Na ovom profilu njena majka redovno objavljuje i akcije koje se u našem gradu održavaju u cilju prikupljanja sredstava za Tarino lečenje.

Za mesec dana koliko se prikupljaju novčana sredstva za Taru Stojančev sakupljeno je oko 600 000 hiljada dinara što je dovoljno za naredna 4, 4 i po meseca tretmana. I dalje nedostaju značajna sredstva te je u ovom trenutku neophodno da se svi ujedinimo i pomognemo našoj sugrađanki Tari i njenim roditeljima da prebrode izazove koje je život postavio pred njih.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here