Otvoren tržni centar Galerija Beograd

0
338

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je otvaranju objekta Galerija Beograd u okviru projekta Beograd na vodi i ocenio da će ovaj projekat doneti mnogo i Beogradu i Srbiji.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sa svojim timom obišao je novoizgrađeni tržni centar u kompleksu Beograda na vodi i tom prilikom istakao da je ovo veoma značajan projekat za Srbiju i da će zasigurno proleće doneti prosperitet ovom projektu.

Srbija je otvaranjem Galerije Beograd, u okviru Beograda na vodi, dobila najbolji i nalepši šoping mol u Jugoistočnoj Evropi, izjavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić ističući da je već prisutan veliki broj zakupaca.

Galerija Beograd biće najveći šoping mol, zabavna i gastronomska destinacija u regionu. Reč je o tržnom centru na samoj obali Save sa 300.000 kvadratnih metara ukupne površine, 93.000 kvadrata prostora za izdavanje i 3.600 parking mesta. U okviru objekta biće oko 300 lokala i 50 restorana, kao i bioskop sa više od 1.700 mesta. U Galeriji će se osim novih brendova predstaviti i već prisutni brendovi sa svojim premijum izdanjima.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here