Ogrev – 25% popusta na celokupan asortiman kupatilskog nameštaja, tuš kabina i paravana

0
150

Akcijom u petak, 27. i u subotu, 28. novembra stovarišta Ogrev obeležiće Black friday, a na akciji će biti drvo u paleti, briket, fasadni stiropor i periva boja za krečenje. Pored toga, tokom ova dva dana kupce očekuje i popust od 25% na ceo asortiman kupatilskog nameštaja, tuš kabina i paravana

 

Na stovarištima Ogrev možete pronaći kompletan građevinski materijal, elektromaterijal, kupatilsku opremu i kupatilski nameštaj, keramičke pločice i sanitarije, boje i lakove, hidro i termo izolaciju, profesionalne i hobi alate, kao i kompletan ogrevni materijal. 27. i 28. novembra sve kupce u Ogrevu očekuje 25% popusta na celokupan asortiman kupatilskog nameštaja, tuš kabina i paravana, kao i akcijske cene briketa, drveta u paleti, fasadnog stiropora i boje za krečenje.

Stovarišta Ogrev u gradu se nalaze na dve lokacije: u Železničkoj ulici bb i na Lazarevačkom drumu bb, kao i u naseljenom mestu Melenci u ulici Vujice Vujanova bb. Radno vreme stovarišta u gradu je radnim danima od 8 do 19 časova i subotom od 8 do 14 časova dok je radno vreme stovarišta u Melencima od 8 do 15:30 radnim danima i od 8 do 13:30 subotom.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here