Vodovod i kanalizacija Zrenjanin – Počeli radovi kod podvožnjaka na Berberskom

0
142

JKP Vodovod i kanalizacija Zrenjanin započelo je radove na sanaciji kvara na vodovodnoj mreži u naselju Berbersko, koji dovodi do taloženja pode ispod podvožnjaka. Neophodna zamena vodovodne mreže biće izvršena na proleće.

Već nekoliko meseci postoji problem sa izlivanjem i taloženjem vode ispod podvožnjaka u naselju Berbersko, a sa ovim problemom JKP Vodovod i kanalizacija Zrenjanin upoznato je od njegovog nastanka. Ovo preduzeće započelo je radove na sanaciji kvara na ovoj lokaciji dok će zamenu 100 m vodovodne mreže i zamenu potrebnog dela kanalizacione mreže izvršiti na proleće.

Siniša Gajin je još jednom podsetio građane na to da je u toku anketa o zadovoljstvu korisnika uslugama koje pruža JKP Vodovod i kanalizacija Zrenjanin.

JKP Vodovod i kanalizacija Zrenjanin ispitivanje zadovoljstva korisnika sprovodi kako bi unapredilo usluge koje pruža i kako bi unapredilo međusobnu komunikacijju sa korisnicima svojih usluga. Anketa je počela 25. novembra i trajaće do 25. decembra ove godine.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here