Tišma – Aparati za negu kose, lica i tela

0
126

Ove nedelje doo Tišma iz svog širokog asortimana izdvaja aparate za negu kose, lica i tela, kako za muškarce tako i za žene. Robna kuća Tišma nalazi se u Beogradskoj ulici bb.

U najvećoj robnoj kući u gradu, doo Tišmi možete pronaći elektromaterijal, vodovodni i kanalizacioni materijal, kompletnu opremu za grejanje, rasvetu, kupatilsku opremu i sanitarije, mašine, alate za hobiste i profesionalce, htz opremu, šrafovsku robu i drugo.

Iz svog bogatog asortimana Tišma ovog puta izdvaja aparate za negu kose, lica i tela, kojima možete obradovati sebe ili drage ljude, bilo da su u pitanju muškarci ili žene. U ovoj robnoj kući pronaći ćete fenove za kosu, pegle i stajlere za kosu, aparate za brijanje, aparate za šišanje, masažere za stopala, masažere za celulit i još mnogo toga. Ulepšajte sebi ili nekom drugom dan fantastičnim poklonom iz Tišme u vidu aparata za negu.

Doo Tišma se nalazi u Beogradskoj ulici bb, a svu kupljenu robu možete platiti gotovinom, ili odloženim plaćanjem na 5 mesečnih rata putem administrativne zabrane, kao i čekovima građana bez kamate. Za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona 023/525-233 i 023/522-443.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here