Čajetina – Sazvana sedma sednica Skupštine opštine

0
299

Sedma sednica Skupštine opštine Čajetina biće održana u ponedeljak, 28. decembra, u Domu kulture u Čajetini. Najznačajnije tačke dnevnog reda predstojeće sednice odnose se na davanje saglasnosti na programe poslovanja za 2021. godinu.

Predsednik Skupštine opštine Čajetina Arsen Đurić uputio je odbornicima skupštine poziv za 7 sednicu Skupštine opštine Čajetina. Sednica će biti održana u ponedeljak, 28. decembra u Domu kulture u Čajetini sa početkom u 10 časova.

Na dnevnom redu predstojeće sednice je usvajanje zapisnika sa 6. sednice Skupštine opštine, predlog  rešenja o davanju saglasnosti na programe poslovanja sa finansijskim planovima za 2021. godinu Komunalnog javnog preduzeća ”Zlatibor”, Javnog komunalnog preduzeća ” Vodovod Zlatibor”, Javnog preduzeća  “Gold gondola Zlatibor”, Javnog komunalnog preduzeća ”Duboko” iz Užica  za 2021. godinu, ustanove ”Sportski centar Čajetina” iz Čajetine, Turističke organizacije ”Zlatibor”, kao i predlog rešenja o davanju saglasnosti  na finansijski plan Predškolske ustanove ”Radost” Čajetina  za 2021. godinu i predlog rešenja o davanju saglasnosti na program poslovanja Poljoprivrednog društva ” Zlatiborski Eko agrar” d.o.o Čajetina  za 2021.godinu.

Pred odbornicima će se naći i predlog rešenja o davanju saglasnosti  na Plan rada Inovacionog biznis centra Zlatibor za 2021.godinu, predlog  odluke o uređivanju građevinskog zemljišta sredstvima investitora  „Tomić gradnja“ doo  Čajetina, predlog odluke o uređivanju građevinskog zemljišta sredstvima investitora  „BALKAN G.S. CHANCE“  DOO Beograd, predlog rešenja o prenosu prava korišćenja OŠ ”Milivoje  Borović” Mačkat i predlog odluke o dopuni Plana postavljanja privremenih objekata na području naseljenog mesta Zlatibor za period 2017-2022.god.

Odbornici će se izjašnjavati i o predlogu Odluke o dopuni odluke  o komunalnom uređenju opštine Čajetina, predlogu odluke o pribavljanju u javnu svojinu nepokretnosti između opštine Čajetina i Lojanice Tomislava, predlogu odluke o pribavljanju u javnu svojinu nepokretnosti između opštine Čajetina i Velisava Ninčića, predlogu rešenja o otuđenju građevinskog zemljišta putem javnog oglasa Privrednom društvu “ALURA INVEST” doo iz Beograda, predlogu rešenja o otuđenju građevinskog zemljišta putem javnog oglasa Grbović Radosavu iz Beograda i o predlogu rešenja o otuđenju građevinskog zemljišta putem javnog oglasa Dušici Gojković iz Zemuna i Aleksandru Krdžiću iz Novog Beograda. Poslednje tačke obuhvataju odbornička pitanja i razno.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here