Ogrev – Poslednja ovogodišnja akcija

0
112

Tokom nove nedeljne akcije koja traje od 25. do 30. decembra na stovarištima Ogrev po veoma povoljnim cenama možete kupiti ugradni vodokotlić, kupatilski ormarić, laminat, kamenu vunu, kamin i više vrsta uglja. Iz Ogreva poručuju da stovarište na Lazarevačkom drumu od 26. decembra do kraja godine neće raditi.

Na stovarištima Ogrev možete pronaći kompletan građevinski materijal, elektromaterijal, kupatilsku opremu i kupatilski nameštaj, keramičke pločice i sanitarije, boje i lakove, hidro i termo izolaciju, profesionalne i hobi alate, kao i kompletan ogrevni materijal. Nova nedeljna akcija počinje 25. i trajaće do 30. decembra. Stovarište na Lazarevačkom drumu, zbog godišnjeg popisa neće raditi od 26. decembra do kraja godine pa se kupci mole da svoju kupovinu preusmere na maloprodajni objekat smešten u Železničkoj ulici bb.

Robu kupljenu u Ogrevu možete platiti gotovinom, karticama, čekovima na 9 rata, administrativnom zabranom, penzionim čekom ili putem sindikalne prodaje. Stovarišta Ogrev u gradu se nalaze na dve lokacije: u Železničkoj ulici bb i na Lazarevačkom drumu bb, kao i u naseljenom mestu Melenci u ulici Vujice Vujanova bb, a brojevi telefona su 563-120 i 563-240 za stovarišta u gradu i 731-518 za stovarište u Melencima.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here