KUD Pionir – Aktivnosti u 2020. i planovi za 2021.

0
163

Za Kulturno umetničko društvo Pionir ova godina protekla je izuzetno mirno kad se uzme u obzir to da su članovi ovog društva tokom 2020. imali samo 16 nastupa. Ono što je najvažnije, održali su duh Pionira i sa nestrpljenjem iščekuju 2021. godinu u kojoj će Pionir obeležiti 45 godina postojanja.

2020. godina bila je teška i izazovna za sve pa tako i za Kulturno umetničko društvo Pionir koje je ove godine imalo samo 16 nastupa za razliku od prethodnh godina kada je bilo po 80-100 nastupa godišnje kako u zemlji tako i u inostranstvu. Kako nam je rekao Radovan Moldovan, članovi Pionira trudili su se da budu u kontaktu i da vežbaju koliko je to moguće, a ostaje žal za otkazanim takmičenjima i putovanjima.

Ovu godinu Pionir privodi kraju sa iščekivanjem naredne u kojoj obeležava 45 godina postojanja

Kulturno umetničko društvo Pionir nezaobilazni je učesnik svih manifestacija koje se održavaju u našem gradu, festival folklora Lala nadaleko je poznat i u zemlji i u inostranstvu, a članovi ovog društva širom sveta u najboljem svetlu predstavljaju našu zemlju, naš grad i naše folklorne igre.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here