Tišma – Grejalice i radijatori po najpovoljnijim cenama

0
308

Doo “Tišma” nudi širok izbor kompletne opreme za grejanje pa u ovoj robnoj kući možete pronaći velik izbor grejalica i radijatora za predstojeće hladnije dane

 

 

Doo “Tišma” u svom asortimanu ima elektromaterijal, vodovodni i kanaliacioni materijal, kompletnu opremu za grejanje, rasvetu, kupatilsku opremu i sanitarije, mašine, alate za hobiste i profesionalce, htz opremu, šrafovsku robu i drugo.

Robna kuća Tišma ima širok izbor opreme za grejanje, a u susret hladnijim danima pronaći ćete grejna tela za dogrevanje prostora, kao što su grejalice i uljani radijatori. Mini prenosna grejalica, dimenzija 18 puta 11 cm idealna je za dogrevanje prostorija do 32 kvadratna metra, a poseduje tajmer za isključivanje, led displej, keramički grejač i što je veoma važno tiho radi. Samostojeće konvektorske grejalice odlikuje visoka toplotna efikasnost i moderan dizajn, a termostat i podesiva snaga omogućavaju podešavanje i održavanje optimalne temperature. Grejalice- kaloriferi su takođe pogodne za manje prostorije, izuzetno tiho rade, imaju nekoliko brzina i kućište od kvalitetne plastike. Odličan izbor za hladnije dane su i uljani radijatori koji su lako prenosivi i koji imaju podesivi termostat ii zaštitu od pregrevanja.

Pored ovih tela koja uglavnom služe za dogrevanje prostorija u Tišmi ćete pronaći i peći i kotlove na čvrsto gorivo ili gas, kupatilske grejalice i sušače peškira, klima uređaje i kompletnu opremu za grejanje: fitinge, bakarne cevi, dimovodne cevi, štucne i štediše, plinske cevi i creva, ventile, reducire I sve drugo što vam je neophodno za grejne instalacije, kao i opremu za održavanje i repariranje starih peći i kocke za potpalu, šamotni set, čistač čađi za peći na ugalj, drva i naftu i drugo.

Tišma iz svoje ponude kada je u pitanju grejanje izdvaja i industrijske kalorifere snage 2 kw, 3 kw, 5 kw i 9 kw, kao i plinski top snage 10 kw.

Robna kuća Tišma nalazi se u Beogradskoj ulici bb. Radno vreme je radnim danima od 8 do 17h i subotom od 8 do 15h. U Tišmi svu kupljenu robu možete platiti gotovinom, ili odloženim plaćanjem na 5 mesečnih rata putem administrativne zabrane, kao i čekovima građana bez kamate. Za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona 023/525-233 i 023/522-443.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here