Božo Prelević o prisluškivanju Aleksandra Vučića

0
82

Advokat Božo Prelević je rekao da je sukob između bivšeg ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića i Aleksandra Vučića doveo do prisluškivanja, te da su snimci razgovora vrlo verovatno predmet ucene.

Advokat Božo Prelević izjavio je da se bez znanja bivšeg ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića nije moglo organizovati prisluškivanje predsednika Srbije Aleksandra Vučića. Po Preleviću sukob na relaciji Stefanović-Vučić je očigledan i samo je pitanje da li je ministar Stefanović to radio u svrhu napada ili u svrhu odbrane. Kakav će biti ishod tog sukoba upitali smo advokata Božu Prelevića.

Javnost i dalje intrigira pitanje da li između predsednika Aleksandra Vučića i bivšeg ministra policije, sada vojnog, Nebojše Stefanovića postoji sukob. Iako je predsednik to negirao, brojne afere, kao i prestanak čestog pojavljivanja zajedno u javnosti kao prethodnih godina, otvorili su pitanje potencijalnog raskola u Srpskoj naprednoj stranci. I Stefanović je negirao nesporazume sa predsednikom Vučićem kada je u par navrata javno rekao da bi dao ostavku ako to predsednik od njega zatraži. Dok tada Vučić o Stefanovićevim ostavkama nije hteo ni da razgovara, sada je u odgovorima spomenuo eventualne rastanke. Govoreći o mogućem podmetanju afera između Vučića i Stefanovića, advokat Božo Prelević izjavio je da smatra da će javnost suviše kasno saznati o čemu se tu zapravo radi, kao i da je moguće da snimci prisluškivanja predstavljaju predmet ucene, te da niko zbog njih nije uhapšen, niti su izneti u javnost zbog potencijalno sporne sadržine.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here