Delegacija Gradskog odbora DS-a položila cveće na Trgu Zorana Đinđića

0
194

Povodom obeležavanja osamnaest godina od ubistva nekadašnjeg predsednika Vlade Republike Srbije dr Zorana Đinđića, delegacija Gradskog odbora Demokratske stranke Zrenjanin položila je venac na Trgu dr Zorana Đinđića u našem gradu.

Povodom obeležavanja osamnaest godina od ubistva predsednika Vlade Republike Srbije dr Zorana Đinđića, delegacija Gradskog odbora Demokratske stranke Zrenjanin položila je danas venac na Trg dr Zorana Đinđića. Delegaciju su činili Ranko Tadić, Jovica Radić, Zoltan Ivanica, Igor Kovačić i Radovan Jorgin. Oni su javno pozvali gradonačelnika Zrenjanina da pod hitno reaguje i da se Trg dr Zorana Đinđića obeleži kako dolikuje u što kraćem roku jer je velika sramota za grad Zrenjanin da ovaj trg nema nikakvo obeležje. Predstavnici zrenjaninskog odbora Demokratske stranke su napomenuli da ne smemo da zaboravimo da nije ubijen samo predsednik Demokratske stranke, već premijer naše države.

Oni su istakli da je naš poraz kao društva što danas Zrenjaninom i Srbijom ponovo vladaju oni koji su bili najžešći protivnici reformi koje je pokrenuo Zoran Đinđić, pravih reformi, a ne praznih priča o reformama o kojima slušamo danas u režimskim medijima. Zrenjaninske demokrate su istakle da je sve ono sa čim su se građani Zrenjanina, ali i Srbije, suočavali krajem devedesetih i početkom dvehiljaditih godina i sve ono protiv čega se i sam Đinđić borio, aktuelno i danas. Okupljeni su se razišli sa porukom da će Demokratska stranka uvek biti kuća Zorana Đinđića i da će Zrenjanin ponovo postati grad budućnosti, a ne grad bez vode, zemlje, vazduha i ljudi.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here