Željko Rebrača o kampu Košarkaške akademije Rebrača

0
701

Košarkaš Željko Rebrača i osnivač Košarkaške akademije Rebrača rekao je da će na kampu, koji bi trebalo da se održi u julu ove godine na Zlatiboru, biti realizovani zanimljivi i korisni sadržaji namenjeni deci, ali i njihovim roditeljima.

Nekada jedan od najboljih košarkaša Evrope Željko Rebrača posvetio se razvoju novih generacija. Akademija Rebrača na Zlatiboru organizovaće sedmodnevni košarkaški kamp za decu uzrasta 10-17 godina. Kamp je osmišljen da polaznicima pruži napredna košarkaška znanja po metodi Željka Rebrače, a na osnovu njegovog ekstenzivnog iskustva iz NBA i Evrolige. Upitali smo Željka Rebraču kada će kamp biti održan, kako će on funkcionisati i da li održavanje kampa otežava pandemija virusa Kovid19.

Košarkaška akademija Rebrača, aktivno se trudi da pripremi mlade naraštaje za izazove koji ih očekuju, kako u sportu, tako i u životu. U toku jula ove godine na Zlatiboru, Akademija će organizovati sedmodnevni košarkaški kamp za decu uzrasta 10-17 godina. Kamp je osmišljen tako da polaznicima pruži napredna košarkaška znanja po metodi Željka Rebrače, a na osnovu njegovog ekstenzivnog iskustva iz NBA i Evrolige. Pored treninga, polaznike očekuju i brojni dodatni sadržaji koji će im proširiti znanja iz oblasti nutricionizma, sportske etike, engleskog jezika. Stručni tim kampa čine istaknuti sportski profesionalci sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa decom. Govoreći o načinima realizacije kampa, sam osnivač Akademije Rebrača, košarkaš Željko, rekao je da će kamp biti realizovan u skladu sa preporučenim merama zaštite od virusa Kovid19. On je dodao da će pojedini sadržaji biti izuzetno značajni i za roditelje, poput neurolingvističkog programiranja i učenja novih metaoda i pristupa vaspitanju, kako bi se ostvarila bolja komunikacija sa detetom, ali i kako bi roditelji prepoznali u kom trenutku usmeravanje deteta može prerasti u pritisak. Kako je Rebrača naglasio, cilj je da se deca razviju u kompletne ličnosti koje će moći da se suočavaju sa izazovima koji ih očekuju.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here