Pokret “Ljubav Vera Nada” – Konferencija “Patka za predsednika”

0
215

Predsednik Pokreta Ljubav Vera Nada, Nemanja Šarović, održao je ispred Predsedništva Srbije konferenciju za novinare i izneo nove dokaze o poklonima koje je Aleksandar Vučić dobio prilikom zvaničnih susreta u zemlji i inostranstvu, a koje je potom, kršeći Zakon o sprečavanju korupcije, zadržao u ličnoj svojini. Šarović je takođe predao pismo kojim se obratio predsedniku Srbije.

Predsednik Pokreta Ljubav Vera Nada Nemanja Šarović održao je ispred Predsedništva Srbije konferenciju za novinare, na kojoj je izneo nove dokaze o poklonima koje je Aleksandar Vučić dobio prilikom zvaničnih susreta u zemlji i inostranstvu, a koje je potom, kršeći Zakon o sprečavanju korupcije, zadržao u ličnoj svojini. Nemanja Šarović je predložio da se Aleksandar Vučić odrekne svih protivzakonito prisvojenih poklona i predložio mu da sve poklone stavi na javnu licitaciju i sav prihod uplati za lečenje Gavrila Đurđevića koji boluje od teške progresivne bolesti.

Šarović je, posebno se osvrnuvši na pojedine poklone, napomenuo da Aleksandar Vučić u svom izveštaju tvrdi da je ukupna vrednost 28 poklona 19.000 dinara, odnosno 700 dinara po poklonu.

Predsednik Pokreta “Ljubav Vera Nada”, Nemanja Šarović i članovi pokreta doneli su nekoliko poklona predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Obezbeđenje predsedništva nije dozvolilo članovima Pokreta “Ljubav Vera Nada” da na pisarnici predaju poklone koje su pripremili predsedniku Republike Srbije.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here