Mila Alečković – Za svega nekoliko meseci uništena su gotovo sva ljudska prava

0
1245

Sve veći broj intelektualaca svetskog glasa smatra da su epidemiološke mere koje propisuju krizni štabovi za borbu protiv virusa korona usmerene na suspendovanje ljudskih prava i zavođenje diktature na planetarnom nivou. Po mišljenju dr Mile Alečković kovid virus je instrument za oduzimanje slobode ljudima, kojim se prikriva dolazak velike ekonomske krize.

Intelektualci svetskog glasa najavili su tužbu medjunarodnim institucijama povodom zloupotrebe epidemije COVID19. Oni smatraju da se epidemiološke mere koriste da bi se suspendovala ljudska prava i zavela diktatura na planetarnom nivou. Zamolili smo psihijatra Milu Alečković za komentar povodom ove vesti.

Epidemiološke mere koje propisuju krizni štabovi sve više pobuđuju nepoverenje kod običnih građana, dok intelektualci svetskog glasa najavljuju tužbe međunarodnim institucijama zbog zloupotrebe virusa kovid-19 u suspendovanju ljudskih prava i zavođenju diktature u celom svetu. Doktorka Mila Alečković je rekla da se pričom o korona virusu prikriva dolazak najveće ekonomske krize, što potvrđuju negativne stope svih svetskih banaka. Po njenim rečima, da bi se izbegao bunt građana usled finansijskog kolapsa, i da bi se stvorila disciplina i mir, bilo je potrebno sredstvo kojim bi se na svetskom nivou ograničila sloboda i prava građana što je i postignuto kovid aferom, gde je virus koji postoji ali je bezopasan, iskorišćen kao instrument za oduzimanje ljudskih prava i sloboda na planetarnom nivou.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here