Čajetina – Odbojkaški kamp za dečake i devojčice

0
100

Na Zlatiboru se od 1. do 15. jula održava prvi međunarodni odbojkaški kamp za dečake i devojčice. U drugoj smeni, od 8. do 15. jula 2021, u kampu će trenirati ukupno 120 polaznika, od čega će biti prisutno 35 dece iz čajetinske Opštine, 32 dece sa Kosova i Metohije, i 30 iz Republike Srpske, čiji je dolazak na kamp omogućila Opština Čajetina.

 Na Zlatiboru se od 1. do 15. jula održava prvi međunarodni odbojkaški kamp za dečake i devojčice. Kamp je pokrenut kao zajednički projekat opštine Čajetina i odbojkaškog udruženja Tin volej. Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović izjavio je da je opština u svojim strateškim planovima zacrtala da budućnost ovog mesta posveti sportu, sportistima i zdravstvenom turizmu.

U radu prvog međunarodnog odbojkaškog kampa učestvuju srpske odbojkašice Tijana Malešević i Nataša Krsmanović.

Polaznici kampa su deca tinejdžerskog uzrasta koja su podeljena u dve smene. Prva smena trajala je od 1. do 8. jula 2021, i u njoj je učestvovalo 80 dece iz Srbije, Crne Gore i Republike Srpske. U drugoj smeni, od 8. do 15. jula 2021, u kampu će trenirati ukupno 120 polaznika, od čega će biti prisutno 35 dece iz čajetinske opštine, 32 dece sa Kosova i Metohije, i 30 iz Republike Srpske, čiji je dolazak na kamp omogućila Opština Čajetina.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here