Ministar Vulin obišao Policijsku upravu u Čačku

0
97

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin poručio je danas u Čačku da je policija uspešna onoliko koliko se svaki građanin oseća sigurno i bezbedno na ulici, u svom kvartu, gradu.

Ministar unutrašnjih poslova u Vladi Republike Srbije, Aleksandar Vulin, obišao je danas Policijsku upravu u Čačku. On je nakon sastanka sa rukovodiocima ove policijske uprave istakao da je glavni zadatak pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova da svakog ko počini nasilјe, ukrade, pokuša otmicu, počini ubistvo brzo otkriju i uhapse jer naše ulice moraju biti bezbedne. Ministar je naglasio da pokušaji pojedinaca koji žele da omalovaže rad policije napadajući nosioce borbe protiv organizovanog kriminala neće obeshrabriti nijednog policijskog službenika, već da će naprotiv, policija u borbi za bezbedno detinjstvo naše dece biti još čvršća i upornija. On je rekao da je pokazatelj toga koliko je policija uspešna u svom radu to koliko je uspešna u zaštiti običnog građanina i dodao da bezbednost jeste primarni zadatak policije, ali da je u tome izuzetno važna uloga celog društva, a posebno lokalnih samouprava.

Ministar Vulin, koji se tokom posete Čačku, sastao i sa gradonačelnikom Milunom Todorovićem, istakao je dobru saradnju policije i lokalne samouprave u ovom gradu i izrazio očekivanje da će ona i u narednom periodu, kroz zajedničke projekte, biti unapređena. Ministar je na početku obilaska Policijske uprave u Čačku položio cveće na spomen-obeležje poginulim policijskim službenicima ove uprave.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here