Ogrev – Nova nedeljna akcija i popust od 20% na tuš kabine i paravane

0
139

Tokom nove nedeljne akcije na stovarištima Ogrev po sniženim cenama možete kupiti pločice, led sijalice, šamotni set, Beorolov silikon, drvo u paleti i gotov beton. Ogrev je za sve svoje kupce pripremio i specijalni popust od 20% za asortiman tuš kabina i paravana Keramike Jovanović.

Stovarišta “Ogrev” u svom asortimanu imaju celokupan građevinski materijal, elektromaterijal, kupatilsku opremu i kupatilski nameštaj, keramičke pločice i sanitarije, boje i lakove, hidro i termo izolaciju, profesionalne i hobi alate, kao i kompletan ogrevni materijal. Nova nedeljna akcija traje od 24. septembra do 01. oktobra, a popust od 20% na celokupan asortiman tuš kabina i paravana Keramike Jovanović trajaće od 27. do 30. septembra.

Kupcima su na raspolaganju izuzetno povoljni uslovi plaćanja, pa tako svu kupljenu robu u Ogrevu možete platiti gotovinom, karticama, posredstvom penzionog čeka, čekovima na 9 rata i administrativnom zabranom, a omogućena je i sindikalna prodaja na rate. Za sve bliže informacije možete pozvati brojeve telefona 563-120 i 563-240 za stovarišta u gradu, a za stovarište u Melencima broj telefona 731-518.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here