Čistoća i zelenilo Zrenjanin – Jesenja akcija iznošenja kabastog otpada

0
144

JKP “Čistoća i zelenilo” Zrenjanin tokom oktobra meseca organizuje jesenju akciju iznošenja kabastog otpada. Akcija će početi u mesnoj zajednici Dositej Obradović u kojoj će kontejneri biti postavljeni 1. i 2. oktobra.

JKP “Čistoća i zelenilo” Zrenjanin organizuje jesenju akciju iznošenja kabastog otpada, čiji je cilj da se građani oslobode svog kabastog otpada, ali i da se spreči stvaranje divljih deponija kako u gradu tako i na prlaznim putevima. Akcija će trajati od 1. oktobra do 1. novembra. Građani koji ne iskoriste ovu akciju svoj otpad mogu odložiti besplatno na gradskoj deponiji, a ukoliko imaju veće količine kabastog otpada, mogu se obratiti „Čistoći“ sa zahtevom da im se ispred kuće ili zgrade postavi kontejner zapremine pet kubika u skladu sa važećim cenovnikom preduzeća.

Jesenja akcija iznošenja kabastog otpada počeće u mesnoj zajednici Dositej Obradović u kojoj će kontejneri biti postavljeni 1. i 2. oktobra i to na sledećim lokacijama.: na uglu ulica Save Tekelije i Toše Jovanovića, u naselju Ruža Šulman kod OŠ 2 Oktobar, na uglu ulice Toše Jovanovića i Frankopanove, na 4 Julu i na platou ulice Trg J.N.A. na delu parkinga koji nije popločan.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here