Tišma – Velika ponuda baštenskog programa

0
63

Robna kuća “Tišma” ovog puta iz svog širokog asortimana izdvaja baštenski program: kosilice i trimere za travu, kao i alat i pribor za uređivanje vrtova i dvorišta.

U robnoj kući “Tišma doo” pronaći ćete sve za vaš dom: elektromaterijal, vodovodni i kanalizacioni materijal, kompletnu opremu za grejanje, rasvetu, kupatilsku opremu, kućnu tehniku, mašine, alate za hobiste i profesionalce, HTZ opremu, šrafovsku robu i još mnogo toga.

Pravo je vreme za jesenje uređenje dvorišta i vrtova pa ovoga puta „Tišma“ iz svoje ponude izdvaja baštensku opremu. U ovoj robnoj kući pronaći ćete električne i motorne kosilice za travu najpoznatijih svetskih proizvođača, trimere za travu, kao i velik izbor pribora i alata za uređenje vrtova. Pored toga u ovoj robnoj kući pronaći ćete i alat za orezivanje voća i prskalice za voće. Tišma po veoma povoljnim cenama nudi i metle različitih vrsta i veličina, kao i u baštama uvek neophodne motike, grabulje i lopate, a u ponudi ima kante za smeće različitih zapremina.

Svu kupljenu robu možete platiti gotovinom, ili odloženim plaćanjem na 5 mesečnih rata putem administrativne zabrane, kao i čekovima građana bez kamate, a za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona 023/525-233 i 023/522-443.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here