Zdrava Srbija – Stranačke prostorije u Loznici

0
131

Zdrava Srbija otvorila je stranačke prostorije u Loznici i tako nastavila svoje širenje na teritoriji Srbije. Predsednik Zdrave Srbije Milan Stamatović tom prilikom je izjavio da je potencijal prirodnih resursa koji se nalaze uz reku Drinu veoma velik i da upravo zato Zdrava Srbija i tu može da pomogne tako što će preneti iskustva iz razvoja opštine Čajetina u oblasti turizma i stočarstva.

Zdrava Srbija otvorila je stranačke prostorije u Loznici, gde i formira Gradski odbor stranke. Tom prilikom predsednik Zdrave Srbije Milan Stamatović izjavio je da je uveren da će građani i Loznice i širom Srbije videti da Zdrava Srbija donosi pozitivne promene i dobre rezultate gde god je prisutna i aktivna. Stamatović je rekao da je potencijal prirodnih resursa koji se nalaze uz reku Drinu veoma velik i da upravo zato Zdrava Srbija i tu može da pomogne tako što će preneti iskustva iz razvoja opštine Čajetina u oblasti turizma i stočarstva.

Poverenik Gradskog odbora Zdrave Srbije u Loznici dr Jelena Matić Kalabić je prilikom otvaranja stranačkih prostorija rekla da  bi naglasak prvo trebalo da se stavi na domaćinski način vođenja opštine i da bi u Loznici mogle da se primene mnoge stvari već primenjene u Čajetini u oblasti turizma. Ona je rekla da Loznica svoj razvoj zasniva na banjskom, seoskom, planinskom i rečnom turizmu, što bi prema njenim rečima uz dodatne programe moglo veoma lepo da se iskoristi na dobrobit građana ove opštine.

Matić Kalabić je pozvala sve Lozničane da se pridruže Gradskom odboru Zdrave Srbije u Loznici, u ulici Trg Jovana Cvijića 12, da daju svoje sugestije kako bi zajedno izgradili zdravu Loznicu i zdravu Srbiju.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here