Dodela ugovora u Pokrajinskoj vladi

0
60

U Pokrajinskoj vladi, svečano su uručeni ugovori korisnicima sredstava po Konkursu za dodelu bespovratnih sredstava ženskom preduzetništvu u cilju inoviranja i digitalizovanja procesa proizvodnje i operacija u domenu marketinga i trgovine u 2021. godini.

U Holu Pokrajinske vlade, upriličeno je svečano uručenje ugovora korisnicima sredstava po Konkursu za dodelu bespovratnih sredstava ženskom preduzetništvu za subvencionisanje troškova nabavke mašina odnosno opreme, računarske opreme, softvera ili usluge u cilju inoviranja i digitalizovanja procesa proizvodnje i operacija u domenu marketinga i trgovine u 2021. godini. Ugovore je svečano uručio pokrajinski sekretar za privredu i turizam Nenad Ivanišević, koji je rekao da je preko 13 miliona dinara dobilo 70-ak privrednica i naglasio da su se u realizaciji konkursa rukovodili time da su žene upravljači u firmama.

Branislava Simanić, iz Privredne komore Srbije, je rekla da komora ima odličnu saradnju sa Pokrajinskim sekretarijatom za privredu i turizam te da zajednički rade na unapređenju preduzetništva s posebnim akcentom na unapređenje ženskog preduzetništva na teritoriji autonomne pokrajine Vojvodine.

Dodeljenim ugovorima uglavnom je subvencionisana nabavka repromaterijala, nabavka nove i po prvi put ove godine, nabavka polovne opreme.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here