Srđan Milivojević – Skandalozno je da premijerka izjavi da je zadovoljna radom Vlade

0
383

Komentarišući ekspoze aktuelne premijerke Ane Brnabić povodom godišnjice rada Vlade, Srđan Milivojević, predsednik Izvršnog odbora DS je rekao da je skandalozno da je premijerka zadovoljna rezultatima rada ovog tela s obzirom na to da živimo u državi koja je po svetskim pokazateljima u samom vrhu po stopi kriminala i korupcije.

Nedavno je prošla prva godišnjica rada trenutne Vlade. Premijerka je na konferenciji za medije iznela rezultate rada ovog saziva. Predsednika Izvršnog odbora DS Srđana Milivojevića zamolili smo da prokomentariše rad Vlade u proteklih godinu dana i da prokomentariše uspehe kojima se premijerka pohvalila na konferenciji.

Vlada Srbije izabrana je 28. oktobra 2020. i svoju prvu godišnjicu dočekala je usred najjačeg epidemijskog talasa korona virusa i pred izbornom kampanjom koja će formalno početi u februaru, kada će aktuelna vlada i zvanično postati tehnička.

Prva godišnjica druge vlade Ane Brnabić ujedno je i poslednja, uprkos tome što je čine stranke koje imaju ukupno 230 poslanika u parlamentu, što je apsolutni rekord u posledjnih trideset godina ne samo u Srbiji, već i u Evropi.

Komentarišući ekspoze aktuelne premijerke Ane Brnabić povodom godišnjice rada Vlade, Srđan Milivojević, predsednik Izvršnog odbora DS je rekao da je skandalozno da je premijerka zadovoljna rezultatima rada ovog tela s obzirom da živimo u državi koja je po svetskim pokazateljima u samom vrhu po stopi kriminala i korupcije.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here