Ministar Vulin na snimanju serijala ,,Dosije Kosovo”

0
108

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin posetio je filmsku ekipu koja u okolini Niša snima film o dešavanjima u Račku u januaru 1999. godine, koji je deo serijala dokumentarno-igranih filmova „Dosije Kosovo“ i poručio da je zadatak ove generacije da pokaže celom svetu da je Račak bio laž i da je krv naše dece na onima koju su tu laž izmislili. 

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin posetio je filmsku ekipu koja u okolini Niša snima film o dešavanjima u Račku u januaru 1999. godine. On je tom prilikom rekao da je NATO agresija počela nakon strašne laži o Račku i poručio da je zadatak ove generacije da pokaže celom svetu da je Račak bio laž i da je krv naše dece na onima koju su tu laž izmislili.

Autorka serijala „Dosije Kosovo“ Slađana Zarić precizirala je da će u dokumentarnom filmu o dešavanjima u Račku gledaoci po prvi put imati priliku da saznaju šta se tamo desilo, jer će se film baviti hronologijom dešavanja od 15. do 19. januara 1999. godine.

Ministarstvo unutrašnjih poslova i Radio-televizija Srbije u zajedničkoj produkciji rade serijal dokumentarno-igranih filmova „Dosije Kosovo“, koji se bavi  hronologijom dešavanja i sudbinama civila i pripadnika policije na Kosovu i Metohiji u periodu od 1998. do 2001. godine. Serijal će obuhvatati šest filmova.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here