Laboratorija Aqualab i nova poliklinika Family medica

0
944

U Zrenjaninu je otvorena laboratorija Aqualab i nova poliklinika Family medica. U laboratoriji će moći da se uradi preko 4.000 različitih analiza, a poliklinika će pružati usluge svih specijalističkih pregleda.

Zrenjanin je bogatiji za još jednu laboratoriju i još jednu polikliniku. U pitanju su laboratorija Aqualab i Poliklinika Family medica koje se nalaze u ulici Cara Dušana broj 36. Na ovom mestu Zrenjanincima će na raspolaganju biti 4.000 različitih analiza, kao i svi specijalistički pregledi, koje će obavljati lekari poznati našim sugrađanima, vrhunski specijalisti u svojim oblastima. U poliklinici se nadaju saradnji sa državnim zdravstvenim ustanovama u cilju pružanja što kvalitetnije zdravstvene zaštite stanovnicima našeg grada i okoline.

Novootvorena poliklinika u Zrenjaninu je 15. poliklinika u lancu Family medica poliklinika i ordinacija, prostire se na preko 180 kvadratnih metara, a specifična je po tome što je prva poliklinika ovog lanca koja u svom medicinskom timu ima i doktora biohemije. Laboratorija Aqualab i Poliklinika Family medica nalaze se u ulici Cara Dušana broj 36 i otvorene su radnim danima od 7 do 20 časova, subotom od 7 do 14 i nedeljom od 8 do 14 časova.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here