Srđan Škoro – Moja predizborna kampanja biće skromna

0
145

Pokret “Da se struka pita” najavio je da će na predstojećim predsedničkim izborima 3. aprila kandidovati novinara iz Beograda Srđana Škora, a on je naglasio da će njegova predizborna kampanja biti skromna, kao i uslovi u kojima žive građani Srbije uz napomenu da će se truditi da dođe do svih birača kako bi im ukazao na to da Srbija ima budućnost.

Novinar Srđan Škoro najavio je da će se kandidovati za predsednika Srbije na izborima koji će se održati aprila ove godine. On je najavio da će biti kandidat ispred grupe građana, pozvavši „prijatelje iz Skupštine slobodne Srbije i saborce iz opozicije“ da ga podrže u ovoj nameri. Škora smo upitali kako će izgledati njegova predizborna kampanja i na čemu počiva politika koju će promovisati te kakve rezultate očekuje.

Pokret “Da se struka pita” najavio je da će na predstojećim predsedničkim izborima 3. aprila kandidovati novinara iz Beograda Srđana Škora. Najavu kandidature Srđana Škora su podržali i lekar Dejan Žujović iz pokreta “Za sve moje ljude”, advokat Vladimir Terzić iz šabačkog pokreta “Buđenje” i samostalna odbornica u Skupštini Beograda Anđelka Žunić. Osnivač pokreta “Da se struka pita” Vladimir Kovačević izjavio je da je taj pokret odluku da podrži kandidaturu Škora bazirao na istraživanjima javnog mnjenja, ali i na intuiciji i dodao da Škoro ima šanse da zabeleži značajan rezultat. Kada je u pitanju predizborna kampanja Škoro je izjavio da će pokušati da dođe do svih medija, kao i do onih najudaljenijih birača kako bi im ukazao na to da Srbija ipak ima budućnost.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here