Predsednik Vučić – Sastanak sa ruskim ambasadorom

0
58

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa ruskim ambasadorom Aleksandar Bocan-Harčenkom, koji ga je izvestio o razgovorima koje Ruska Federacija vodi sa SAD i NATO, a predsednik Vučić je ukazao na pitanja vezana za situaciju na Kosovu i Metohiji.

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić primio je danas ambasadora Ruske Federacije Aleksandra Bocan-Harčenka, sa kojim je razgovarao o temama vezanim za bilateralne odnose, kao i o aktuelnim regionalnim i globalnim temama. Predsednik Vučić i ambasador Bocan-Harčenko su istakli spremnost dveju zemalja za blisku saradnju po čitavom spektru pitanja, izrazivši zadovoljstvo konstantnim jačanjem ekonomske saradnje. U tom smislu su razgovarali o budućoj razmeni poseta zvaničnika dveju zemalja.

Dvojica sagovornika su razgovarali o situaciji na istoku Evrope i ambasador Bocan-Harčenko je obavestio predsednika Vučića o razgovorima koje Ruska Federacija vodi sa SAD i NATO. Predsednik Vučić je ukazao na pitanja vezana za situaciju na Kosovu i Metohiji.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here