Zdrava Srbija formirala Gradski odbor u Novom Pazaru

0
109

Zdrava Srbija je osnovala Gradski odbor stranke u Novom Pazaru, a tom prilikom predsednik stranke Milan Stamatović je izjavio da će stranka svoja iskustva iz Čajetine preneti u Novi Pazar kako bi tamošnji stanovnici mogli da žive bolji i kvalitetniji život te kako bi lakše mogli da donesu odluku da ostanu na svojim ognjištima.

Zdrava Srbija je osnovala Gradski odbor stranke u Novom Pazaru. predsednik stranke Milan Stamatović je tom prilikom izjavio da je Zdrava Srbija jedna od najmlađih političkih partija, ali da ima jasan i prepoznatljiv program koji se zasniva na zaštiti nacionalnih interesa i na decentralizaciji. On je napomenuo da opština Čajetina danas ima najveći budžet po glavi stanovnika u Srbiji, koji je za prethodnih desetak godina uvećan 200 puta.

Stamatović je napomenuo da će sva iskustva iz Čajetine stranka preneti i u Novi Pazar kako bi i građani Novog Pazara mogli da žive bolji i kvalitetniji život te kako bi lakše mogli da donesu odluku da ostanu na svojim ognjištima i da tu grade budućnost za sebe i svoje porodice.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here