Robna Kuća Tišma – Novo u ponudi infracrvene grejalice

0
155

U robnoj kući Tišma po veoma povoljnim cenama možete kupiti razne vrste grejnih tela, kao i kompletnu opremu za grejanje. Ove nedelje Tišma iz svoje ponude izdvaja infracrvene grejalice.

DOO “Tišma” u svom asortimanu ima elektromaterijal, vodovodni i kanalizacioni materijal, kompletnu opremu za grejanje, rasvetu, kupatilsku opremu i sanitarije, mašine, alate za hobiste i profesionalce, HTZ opremu, šrafovsku robu i drugo.

Kada je u pitanju grejanje u Tišmi ćete pronaći peći na čvrsto gorivo, plinske preći, kotlove na čvrsto gorivo ili gas, veliki izbor peći za etažno grejanje, sušače peškira, klima uređaje, norveške BEHA radijatore snage od 800 do 2000 vati, industrijske kalorifere snage 2 kw, 3 kw, 5 kw i 9 kw, kao i plinski top snage 10 kw.

Robna kuća Tišma iz svoje ponude izdvaja razne vrste grejalica: mini grejalice, samostojeće konvektorske grejalice, grejalice kalorifere, kupatilske grejalice, industrijske grejalice, kao i širok izbor uljanih i strujnih radijatora. Novo u Tišmi su infracrvene grejalice koje su idealne za spoljašnju i za unutrašnju upotrebu pa ih tako možete koristiti za zagrevanje terasa, prostorija u vašem domu, kafića lokala, radionica i slično. Grejalice postižu punu snagu grejanja odmah po uključivanju, lako su prenosive i štede vaš stambeni prostor, a ne podrazumevaju skupu montažu i glomazne instalacije. U zavisnosti od modela mogu biti na postolju ili se mogu montirati na zid, pojedini modeli poseduju i daljinski upravljač.

Robna kuća Tišma nalazi se u Beogradskoj ulici bb. Radno vreme je radnim danima od 8 do 17h i subotom od 8 do 15h. U Tišmi svu kupljenu robu možete platiti gotovinom, ili odloženim plaćanjem na 5 mesečnih rata putem administrativne zabrane, kao i čekovima građana bez kamate. Za sve dodatne informacije možete pozvati brojeve telefona 023/525-233 i 023/522-443.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here