Ministar Stefanović uručio je ugovore o stipendijama Ministarstva odbrane za desetoro mladih

0
108

Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Nebojša Stefanović uručio je danas ugovore o stipendijama Ministarstva odbrane za desetoro mladih koji su ispunili tražene uslove konkursa za 2021/2022. godinu.

Ministar odbrane Nebojša Stefanović uručio je danas ugovore o stipendijama Ministarstva odbrane za desetoro mladih. On je poručio da napredak i modernizacija naše vojske počivaju na ovim mladim stručnjacima, koji vide svoju budućnost u radu za naš sistem odbrane i Srbiju.

Ministar Stefanović je istakao da se Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije trude da zadrže ljude tako što im omogućavaju da dođu do stana, ali i kroz povećanja plata, stipendije, stimulacije, jer hoće da pokažu da vrednuju znanje i da su ljudi za njih od neprocenjive važnosti, da su im potrebni da bi naša vojska bila sposobna da se odupre svakom izazovu, da se odupre novim asimetričnim, hibridnim pretnjama, kao i pretnjama koje dolaze iz  sajber prostora.

Ministar se na kraju još jednom zahvalio dobitnicima stipendija na opredeljenju i poželeo im da što pre i što uspešnije završe sve svoje školske obaveze i da ih što pre vidi u redovima Vojske Srbije.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here